Els Nois de la Torre organitzen una jornada solidària el 4 de juliol en benefici de la Protectora d’animals

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/6/2021

Els Nois de la Torre fa un any i mig que no fan castells a causa de la pandèmia, però continuen fent activitats de tota mena, com la que han previst per aquest proper diumenge, 4 de juliol. Serà una jornada solidària en benefici de la Protectora d’animals de Torredembarra.

L’activitat, dirigida a totes les edats, es desenvoluparà entre les 11:00 i les 15:00 hores i durarà uns quaranta minuts. Consistirà en l’entrega d’un gos a cada participant, que seguirà una ruta marcada en companyia de l’animal i es podrà fer sol on en família o amics. Es demana portar corretja si se’n té.

L’activitat està destinada a recaptar fons per a la Protectora d’animals de Torredembarra i que se’n beneficiïn els gossos amb un passeig. Us podeu inscriure a sanvicente_miriam@gmail.com.

Foto: Una imatge de les instal·lacions de la Protectora d’animals de Torredembarra. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This