Presentació del llibre de relats ‘La insuportable absència del bròquil’ a la Biblioplatja l’1 de juliol

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/6/2021

La Biblioplatja de Baix a mar acollirà aquest dijous, 1 de juliol, a partir de les vuit del vespre, la presentació del llibre de relats La insuportable absència del bròquil, d’Eulàlia Armengol. L’acte presentat per Mònica Socias, comptarà amb la presència de la regidora d’Educació, Maria Gual. Durant la presentació es farà una lectura de contes a càrrec d’Enric Majó i Joan Gibert, amb escenografia de Jordi Roig. Es tracta de contes amb una alta qualitat literària impregnats d’un toc de fina ironia.

Eulàlia Armengol (Barcelona, 1944) ha dedicat la vida professional al màrqueting, la comunicació i la cultura, amb tasques de direcció i assessoria en diferents empreses i en la seva pròpia. També ha estat traductora de literatura tècnica i científica en anglès, francès, italià i alemany i redactora de guions de cinema i d’exposicions internacionals.  L’escriptura de relats sempre ha estat la seva passió, tot i que mai s’havia plantejat publicar. S’ha format a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i va guanyar el premi de narrativa Mossèn Pere Ribot de Vilassar de Mar el 2019. Des de fa uns anys viu al Maresme, a la casa dels besavis, un paisatge que inspira i impregna bona part dels seus contes.

Cal inscripció prèvia al 667 17 12 91. Al final de l’acte es brindarà amb una copa de cava.

Foto: Eulàlia Armengol és autora del llibre de relats La insuportable absència del bròquil. / TWITTER

Hemeroteca

Tweets recents

Share This