Campanya de control d’alcoholèmia i drogues en la conducció aquesta setmana de Sant Joan

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/6/2021

La Policia Local de Torredembarra porta a terme del 21 al 27 de juny la campanya de control d’alcoholèmia i drogues que té lloc en l’àmbit de tot Catalunya coordinada pel Servei Català de Trànsit. Durant la campanya, es controlarà la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents, tot coincidint amb els dies d’inici de l’estiu i la celebració de Sant Joan.

La Policia Local establirà controls preventius en diferents punts del municipi i en diferents franges horàries. Amb aquesta i altres mesures, es pretén aconseguir un canvi cultural en la conducció, circulació i mobilitat dels ciutadans i les ciutadanes que ajudi a evitar l’incompliment d’aquestes normes bàsiques de trànsit i, conseqüentment, es redueixi la sinistralitat viària.

Cal recordar que conduir amb una taxa d’alcohol entre 0,25 i 0,60 és infracció administrativa i superior a 0,60 és un delicte amb la corresponent instrucció de diligències. Qualsevol d’aquestes infraccions comporta la retirada de 6 punt del carnet de conduir.

Foto: La Policia Local de Torredembarra serà molt visible als carrers del municipi aquesta setmana de Sant Joan. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This