Una veïna de 93 anys que vivia sola cau a casa seva a Torredembarra i ha d’intervenir la Policia Local

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/6/2021

Agents de la Policia Local de Torredembarra van realitzar una acció sanitària essencial la nit de dimarts a dimecres, entre el 15 i 16 de juny,  amb una veïna de 93 anys, que es trobava al terra del seu domicili i no es podia moure. Els agents van ser alertats a un quart de dues de la matinada del fet que hi havia una dona que estava plorant i demanant ajuda en un habitatge del barri dels Munts.

En arribar, van esbrinar pel veïnat que la dona residia sola i vivia al segon pis de l’edifici. Es va alertar als Bombers i al 112 sol·licitant assistència sanitària. Tot i saber que la Policia Local ja es trobava coordinant l’ajuda necessària, la dona seguia plorant. Per aquest motiu, els agents es van enfilar per la façana (baixos més dos pisos) i van poder accedir a l’interior de l’habitatge pel balcó. Paral·lelament, els agents van poder alertar a familiars.

Finalment, la presència de Bombers no va fer falta i van tornar a la seva base. La dona va ser evacuada a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla.

Foto: Actuació nocturna de la Policia Local de Torredembarra./ AJ TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This