Obren les inscripcions obertes a la gimnàstica de la gent gran per al curs vinent

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/6/2021

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra obre el període de noves inscripcions a la gimnàstica per a la gent gran per al proper curs 2021-2022. Les persones interessades s’han de dirigir del 15 al 18 de juny al Pavelló Municipal Sant Jordi, de 10 a 12 hores.

La gimnàstica per a la gent gran és una activitat municipal gratuïta destinada a fomentar el benestar psicofísic de la gent gran, de persones afectades de fibromiàlgia o fatiga crònica i similars, que estiguin empadronades al municipi. Totes aquestes activitats serveixen perquè les persones grans se sentin millor, amb més energia, aprenguin a relaxar-se, a reduir l’estrès i a dormir millor. En definitiva, mantenir-se actiu durant aquesta etapa de la vida és molt beneficiós per a la seva salut psicològica i física, a més a més de contribuir a potenciar les relacions socials.

Aquesta activitat consisteix en dos dies de gimnàstica de manteniment a la setmana (tonificació muscular, elasticitat i equilibri) i un dia d’aiguagim (gimnàstica dins de l’aigua). Es pot optar a fer les dues activitats o només una.

L’activitat de gimnàstica començarà a impartir-se el dia 13 de setembre, mentre que l’inici de l’aiguagim pot patir alguna variació amb motiu de tasques de manteniment de la piscina.

Foto: Una imatge del curs passat de la gimnàstica de la gent gran. / ANNA F. / TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This