El Cicle de concerts ‘tgn jazz! Escales’ passa per Torredembarra el proper 12 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/6/2021

El Pati del Castell serà l’escenari aquest dissabte 12 de juny, a partir de les vuit del vespre, d’un dels concerts que integren el Cicle de concerts ‘tgn jazz!. Escales’ Magali Sare i Manel Fortià, que recentment, van obtenir molta rellevància amb la seva versió de Els Segadors en l’acte de presa de possessió de Pere Aragonès com a president de la Generalitat.

El mes de novembre del 2020 van publicar el seu primer disc conjunt Fang i núvols. Veu i contrabaix s’uneixen i interactuen dalt de l’escenari creant una sonoritat crua i despullada que juntament amb altres elements com el cajón o percussions menors creen una atmosfera càlida per a cada cançó.

L’espectacle esdevé un joc constant: l’experimentació i la improvisació lliure sempre hi són presents, cosa que capgira els ritmes i les melodies de les músiques folklòriques Catalanes, de la Península Ibèrica i de Sud Amèrica; també amb composicions pròpies. El repte consisteix a barrejar melodies d’una cultura amb ritmes d’una altra, descobrir tota mena de sonoritats i timbres de la veu i el contrabaix.

La interacció mitjançant la improvisació forma part de l’ADN d’aquest conjunt, entra i surt constantment durant la seva singular interpretació que destaca per la seva originalitat i qualitat artística.

Foto: Magali Sare i Manel Fortià es podran veure a Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This