Sessions gratuïtes de gimnàstica de manteniment a la platja de Torredembarra aquest estiu

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/6/2021

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra torna a programar sessions gratuïtes de gimnàstica de manteniment a la platja de la Paella, que tindran lloc del 5 de juliol al 27 d’agost, de dilluns a divendres, de 8 a 10 hores. L’oferta d’activitats és la següent:

A les 8 h: dilluns tonificació, dimarts ioga, dimecres tonificació, dijous ioga i divendres tonificació.

A les 9 h: dilluns flexibilitat, dimarts hipopressius, dimecres pilates, dijous hipopressius i divendres pilates.

El 15 de juliol, Festa del Quadre de Santa Rosalia, no es farà l’activitat.

El material necessari que cal portar per a seguir les classes és: tovallola gran, roba còmoda i transpirable (pot ser biquini o banyador), gorra, crema protectora, aigua o beguda isotònica i ulleres de sol.

Mesures Covid-19: Es recomana l’ús de la mascareta per a accedir a l’àrea de gimnàstica si no es pot garantir la distància mínima de seguretat marcada per les autoritats sanitàries. El material serà d’ús propi i no es podrà compartir. Els participants no han d’haver estat en contacte amb persones infectades en els darrers 14 dies, no han de tenir símptomes com ara tos, febre, alteracions del sabor o de l’olfacte, ni ser persona pertanyent als col·lectius de risc. En tot cas, es mantindran les mesures de seguretat sanitària que siguin vigents en cada moment.

Foto: Una imatge de de les sessions gratuïtes de gimnàstica de manteniment a la platja de Torredembarra l’estiu passat. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This