L’Ajuntament de Torredembarra obre el 10 de juny les inscripcions al Casal d’Estiu

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/6/2021

La Regidoria de Joventut i Infància ha organitzat una nova edició del Casal d’Estiu que enguany es durà a terme del 28 de juny al 6 d’agost per a nens i nenes a partir de 4 anys i es comptarà amb dues escoles, l’Antoni Roig i el Molí de Vent per a mantenir les mesures de distanciament. L’horari del casal serà de 9 a 13 hores, amb possibilitat de servei d’acollida de 8 a 9 hores i de 13 a 14 hores.

A més, aquest any s’estrena un nou casal per a joves d’11 a 16 anys que tindrà lloc del 28 de juny al 30 de juliol amb una programació adaptada per als adolescents. Aquesta activitat tindrà lloc a l’Espai Jove, en horari de 9 a 13 hores.

Els preus dels casals es mantenen com l’any passat: 25 euros per setmana. En cas de voler el servei d’acollida (de 8 a 9 hores i de 13 a 14 hores), caldrà afegir-hi 5 euros. El preu del casal per setmana serà de 15 euros per a famílies monoparentals, nombroses i a partir del segon germà). Hi ha places per a infants amb necessitats educatives especials.

Les inscripcions s’obriran el pròxim 10 de juny i es podran realitzar telemàticament al web de la Fundació Pere Tarrés.

Foto: Una imatge de l’edició de l’estiu passat del casal torrenc. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This