En marxa la campanya ‘Rasca i guanya’ que repartirà 10.000 euros entre la clientela dels 67 establiments

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/6/2021

Des d’aquest divendres, 4 de juny, fins al 30 de juny, està en marxa la nova campanya de dinamització del teixit comercial de Torredembarra: “Rasca i guanya. Comprar a la Torre té premi!” que repartirà 10.000 euros en premis entre els clients i clientes dels 67 establiments que s’han adherit a aquesta iniciativa, que són botigues i restaurants.

Concretament, aquesta campanya consisteix en el fet que qualsevol persona major d’edat que realitzi compres per un import superior a 10 euros en els establiments adherits podrà aconseguir una targeta “Rasca”. Només s’entregarà una targeta per compra. Hi haurà targetes “Rasca” amb diferents premis: descomptes als establiments participants en la campanya per valor de 5, 10, 20 i 50 euros i molts regals promocionals del municipi. Les targetes amb premi es podran bescanviar del 4 de juny al 30 de juliol.

El regidor de Comerç, Josep Maria Guasch, ha mostrat la seva satisfacció per l’excel·lent rebuda que ha tingut aquesta campanya que es du a terme per primera vegada i que ha aconseguit implicar una setantena d’establiments. També ha recordat que amb aquesta iniciativa el sector comercial es veurà beneficiat tant pels premis que es bescanviaran als seus establiments i que pagarà l’Ajuntament, com per l’increment de vendes que pot comportar una major assistència de clients que esperin aconseguir premis.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This