El servei porta a porta recollirà l’orgànica diàriament de l’1 de juny al 30 de setembre a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/6/2021

La Regidoria de Sostenibilitat de Torredembarra informa que des d’avui, 1 de juny, i fins al 30 de setembre es modifiquen els serveis de recollida d’escombraries amb motiu de l’inici de la temporada alta. D’aquesta manera, en les diferents zones on es troba implantat el servei porta a porta la recollida de l’orgànica passa a ser diària.

També es modifiquen les recollides comercials de la següent manera:

Vidre: Es recollirà a partir de les deu del matí tots els dimarts, dijous i dissabtes. La neteja dels contenidors es farà amb vehicle especialitzat, sense substitució dels contenidors, per la qual cosa s’aconsella disposar el contenidor al costat del d’orgànica o proper a bateries de contenidors per tal que el camió hi pugui accedir. Monitors i monitores d’Ecovidrio faran visites personalitzades als establiments a partir de l’1 de juny per informar del canvi d’horari i altres qüestions relatives al servei en una campanya que aquesta empresa desenvoluparà a Torredembarra els propers dies, en el marc del conveni de col·laboració establert amb les administracions locals i autonòmiques.

Paper, cartró i envasos: Es recollirà de dimarts a dissabte, a partir de les set del matí. Cal dipositar el cartró sense lligar i ben plegat, i quan sigui possible dins d’una caixa de cartró per facilitar la seva recollida i impedir la dispersió del material. S’aconsella dipositar els envasos dins de bossa de plàstic, industrial si és necessari i, preferiblement, de color groc.

Orgànica: Es manté la recollida diària nocturna i la neteja dels contenidors els dijous a la nit.

Foto: Canvis el la recollida porta a porta aquest estiu. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This