Torredembarra prepara un cap de setmana de diversió en família amb activitats i esports nàutics i de sorra

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/5/2021

‘Diverteix-te en família’ serà la gran cita de les famílies i dels amants de les activitats i esports nàutics i de sorra, que es durà a terme el 12 i 13 de juny per donar a conèixer l’oferta que es pot practicar a la façana marítima de Torredembarra. La Regidoria de Turisme ha presentat un complet programa d’activitats que compta amb activitats esportives i nàutiques (marxa nòrdica, paddle surf, classes de surf en família, clínic Beach Tennis, sortida amb Hobie Cat, ocean safari, family kayak i sortida en catamarà), tallers (corriol camanegre, tortuga babaua i manualitats) i espectacles familiars (Els Secrets del Fons del Mar i concert ‘Súper Herois’ Pop per xics).

D’acord amb les actuals mesures sanitàries, els aforaments són limitats. El preu per persona i activitat o taller és d’1 € i els espectacles són gratuïts. Totes les activitats requereixen de reserva prèvia a: turisme@torredembarra.cat

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que la iniciativa de ‘Diverteix-te en família’ també neix del pla estratègic de turisme d’esports platja i litoral que proposava, entre d’altres accions, captar esdeveniments esportius i oferir activitats relacionades amb aquests esports per a famílies residents i visitants. Un altre aspecte que ha destacat és que aquesta proposta permet crear i reforçar sinèrgies entre l’administració i entitats i sector privat  de Torredembarra. La regidora Marina Riudeubas també ha comentat que després d’un any complicat per la Covid-19, cal seguir treballant en noves iniciatives que ajudin a dinamitzar el sector.

A la presentació de ‘Diverteix-te en família’ també hi ha pres part Jaume Aloy, representant de Cat Aventure;  Albert Vaquero, president de l’Associació Surf&Barres i Escola de Surf; Miquel Rota, gerent de MRota Diving, i Vicenç Céspedes, director del Club Marítim Torredembarra, que han mostrat el seu agraïment a l’Ajuntament per tirar endavant aquest projecte. Altres empreses i entitats que participen en el cap de setmana d’activitats en família són Gepec, Club Esportiu Beach Tennis Torredembarra, Aquanòrdic i Tarragona Kayak Nàutica.

Foto: Imatge de família de la presentació del programa ‘Diverteix-te en família’ . ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This