Exposició de pintures i escultures Avel·lí Perpiñán a la Sala Lluís d’Icart aquest mes de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/5/2021

La Sala Lluís d’Icart de Torredembarra acollirà del 3 al 30 de juny una exposició retrospectiva de pintures i escultures Avel·lí Perpiñán Yuste, artista que actualment resideix a la Pobla de Montornès. La inauguració serà aquest dijous, 3 de juny, a partir de dos quarts de set de la tarda.

Avel·lí Perpinyà Yuste va néixer a Barcelona i aviat es va decantar per les arts plàstiques i el disseny. Va cursar a els estudis de Belles Arts a la Universitat de Barcelona, ​​on va obtenir el títol de professor de dibuix, després el de llicenciat en Belles Arts i més tard el de Doctor en Belles Arts, mitjançant el programa de “Representació i Interpretació a la Cultura Visual ”

Ha impartit la docència a diferents nivells. És catedràtic de dibuix de batxillerat, en un Institut a Barcelona. Ha estat professor d’Educació artística i de Didàctica de l’educació visual i plàstica en diverses etapes a la Universitat de Barcelona, ha impartit com a professor diversos cursos de noves tecnologies a l’CIEJ de la Fundació la Caixa i a l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Amb la tesi doctoral “Atributs de les categories formals de la representació infogràfica en les arts visuals” manifesta una activitat investigadora que és constata en els següents línies d’investigació: les noves tecnologies com a eina de creació artística, la informàtica com a eina vehicular a l’educació artística i la Percepció i la representació infogràfica.

Travessa una primera etapa creativa expressant mitjançant el gravat, la pintura i la realització de murals vitrificats. A partir de la meitat dels anys vuitanta, comença a interessar-se per els noves tecnologies com a mitjà d’expressió i de creació, realitzant diverses sèries de pintura mitjançant l’ordinador i vídeos manipulats artísticament, a més de vídeo-Instal·lacions.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This