Taller ‘Construïm un hotel d’insectes’, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia el 4 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/5/2021

Amb l’objectiu d’augmentar la biodiversitat del jardí de la Biblioteca, el proper divendres 4 de juny, a les 18 hores, tindrà lloc el taller ‘Construïm un hotel d’insectes’ organitzat per la Regidoria de Sostenibilitat de Torredembarra, amb la col·laboració de l’Associació Mediambiental La Sínia, dins del programa d’educació ambiental 2021 i en el marc de les activitats de la Setmana de la Natura que es fan arreu de Catalunya.

Aquest és un taller familiar on inicialment s’explicarà un conte sobre els insectes i tot seguit es crearà un hotel d’insectes amb materials reutilitzats: fustes, caixes de diferents mides, pals i materials que trobem a la natura: pinyes, canyes, fullaraca, etc.

L’hotel es posarà al jardí de la Biblioteca i té multitud d’utilitats. Per una banda, és un espai concebut per oferir refugi i zona de nidificació a diferents insectes: escarabats, marietes, borinots, tisoretes, augmentant la biodiversitat de l’entorn amb la presència de pol·linitzadors i de depredadors de possibles plagues del jardí. També és una eina pedagògica que permet observar el cicle d’aquests insectes.

Per a participar-hi, cal fer reserva prèvia al telèfon 667 17 12 91.

Foto: Els insectes són objecte de la nova activitat dins el programa d’educació ambiental 2021. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This