Mor un veí de Torredembarra en un accident de trànsit a la rotonda de les Gavarres

REDACCIÓ – Tarragona, 24/5/2021

Un veí de Torredembarra va morir aquest diumenge, 23 de maig, al vespre, en un accident a la rotonda de les Gavarres, a Tarragona. La víctima mortal és Marc Serrano, de 40 anys, molt conegut a la vila perquè la seva família regenta el restaurant Roques Planes, al polígon del mateix nom. L’accident es va produir al voltant de les 21:30 hores en el quilòmetre 14 de la T-11, just a l’alçada de la rotonda aèria que sorteja l’autovia A-7.

Segons explica el Diari de Tarragona, el vehicle circulava des de Reus en sentit Tarragona i per motius que s’han d’analitzar el cotxe ha entrat a la rotonda a gran velocitat i va topar frontalment contra el mur de ciment, que delimita els carrils de la rotonda amb el forat de la mateixa. Al lloc del sinistre es van desplaçar diverses dotacions de Bombers, patrulles de Mossos i SEM.

L’impacte ha estat de tal magnitud, que el cotxe ha acabat aixecant-se de terra i ha acabat en un lateral de la rotonda, possiblement ajudat per la xarxa metàl·lica que hi ha en aquest punt per evitar caigudes a la via ràpida que creua de forma perpendicular per la part inferior.

Fonts de SEM han confirmat que el conductor estava greu en un primer moment i que l’avís al 112 era de les 21.31 hores. La rotonda es va haver de tallar completament durant uns instants per intentar rescatar el conductor, que després d’una primera exploració es va comprovar que havia mort. Posteriorment, es van habilitar carrils per a la circulació provisional mentre es treia a la víctima del vehicle i aquest es podia retirar.

L’equip del Torredembarra Actualitat mostra el més sentit condol als familiars i amics d’en Marc.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This