L’empresa concessionària de la recollida de brossa a Torredembarra haurà de pagar una sanció de 24.000 euros

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/5/2021

Nordvert haurà de pagar uns 24.000 euros pels incompliments en el contracte de recollida d’escombraries a Torredembara que es van detectar l’any passat.  L’empresa concessionària del servei no ha presentat al·legacions a la sanció imposada per l’Ajuntament i el ple municipal d’aquest dijous, 20 de juliol, ha aprovat de forma definitiva aquesta sanció.

D’aquesta manera, es tanca de forma definitiva l’expedient contra l’empresa pels incompliments detectats el novembre del 2019 i el juny del 2020 i que podia haver desembocat fins i tot en la rescissió del contracte.

L’alcalde Eduard Rovira va explicar durant el ple que van descartar la rescissió del contracte, perquè “era més pràctic seguir amb l’empresa i esperar a la finalització del contracte que no pas, trencar-lo i que la concessió es pogués judicialitzar.”

Junts i el regidor no adscrit, Toni Cruz, van donar suport al govern en aquest punt, mentre que el PSC i Ciutadans es van abstenir.

Foto: Imatges com aquestes han provocat la sanció a Nordvert. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This