La Pobla de Montornès reobrirà aquest estiu la seva piscina municipal

REDACCIÓ – La Pobla de

La piscina municipal de la Pobla de Montornès va romandre tancada al públic la temporada passada, coincidint amb l’esclat de la pandèmia, perquè el govern va considerar “inviable” aplicar-hi la normativa de prevenció de la propagació de la covid-19 vigent en aquell moment i va optar per prioritzar “criteris de prudència i responsabilitat”.  Ara, el consistori ha planificat un escenari d’obertura, tot i estar pendent del Procicat i que la situació sanitària no registri retrocessos greus.

La regidora d’esports, Vanessa Blanco, confirma que “estem treballant per poder obrir les piscines municipals aquesta temporada” 2021 i especifica que “avancem per tenir-ho tot a punt i, en les pròximes setmanes, es concretarà el format, en quines condicions es podrà obrir i quin serà el calendari”.

Un dels primers moviments que ja ha materialitzat en aquest sentit és la posada en marxa dels tràmits de contractació del servei de socorrisme i del manteniment de la piscina. Les tasques de salvament i manteniment de la piscina les haurà de presta l’empresa adjudicatària, tal com queda recollit en les bases de la licitació, “entre finals de juny i principis de setembre”.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This