La Policia Local de Torredembarra obre el termini per a participar en dos processos selectius per a sergents

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/5/2021

Des d’avui i fins al 6 de juny de 2021, resta obert el termini de presentació de sol·licituds per a participar en dos processos de selecció de personal per a la Policia Local de Torredembarra: sergent/a i borsa de treball de sergents/es.

El procés de selecció per cobrir una plaça de sergent/a de Policia Local, amb caràcter funcionari de carrera, es fa mitjançant el sistema de concurs de mobilitat horitzontal.

Igualment durant el mateix període està obert el termini de presentació de sol·licituds per a participar en la borsa de treball de sergents/es de la Policia Local de Torredembarra, per cobrir de forma interina les mancances temporals de personal que puguin sorgir, mitjançant concurs oposició per promoció interna.

La presentació de sol·licituds és preferentment telemàtica, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Torredembarra (seu-e.torredembarra.cat). Per a presentacions presencials, cal demanar cita prèvia enviant un missatge al correu oac@torredembarra.cat Si es presenta la sol·licitud a la seu electrònica, es pot sol·licitar el document d’autoliquidació de taxes, enviant un correu electrònic a l’adreça rrhh@torredembarra.cat adjuntant el document d’identitat amb la indicació del procediment selectiu al qual es desitja concórrer.

Foto: La policia local torrenca busca reforçar la seva estructura de comandament.  ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This