El 14 de juny s’obren les inscripcions per als cursos de natació d’estiu a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/5/2021

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra obre el proper 14 de juny les inscripcions per als cursos de natació d’estiu, que s’impartiran del 5 de juliol a 13 d’agost, a la piscina de la Zona Esportiva Municipal. Es realitzaran dos trams de cursets intensius, del 5 de juliol al 23 de juliol i del 26 de juliol al 13 d’agost, diaris de dilluns a divendres.

Els cursos que s’ofereixen són:

Nadons: Curs per a infants de 4 mesos a 2 anys, amb el pare o mare dins l’aigua. Dissabtes, a les 11 h del matí.

Iniciació 1r nivell: Curs per a infants de 3 anys a 5 anys, que no saben nedar, primera iniciació al medi aquàtic. Intensiu, de dilluns a divendres. Sessions de 50 minuts, a partir de les 16 h i fins a les 18.50 h. Es distribueixen per grups d’edats i nivell.

Iniciació 2n nivell: Curs per a infants de 6 a 10 anys, que es desplacen sense material, sabent mantenir-se a l’aigua, inicien els estils de crol, esquena, etc. Intensiu, de dilluns a divendres. Sessions de 50 minuts a partir de les 16 h i fins a les 18.50 h. Es distribueixen per grups d’edats i nivell.

Perfecció: A partir dels 11 anys, per perfeccionar la natació i aprendre els 4 estils. Intensiu, de dilluns a divendres. Sessions de 50 minuts, a partir de les 16 h i fins a les 18.50 h. Es distribueixen per grups d’edats i nivell.

Aiguagim: Curs de gimnàstica aeròbica a l’aigua amb música. Hi haurà tres grups diferents:  un dilluns i dimecres, de 9 a 9.50 h, un altre dilluns i dimecres, de 19 a 19.45 h i un altre, dimarts i dijous, de 9 a 9.50 h.

Adults: Es realitzen dos nivells, el curs d’Iniciació per als adults que volen aprendre a nedar i el curs de Perfecció per als que volen perfeccionar la seva natació. Els dimarts i dijous, de 19 a 19.45 h.

Les inscripcions, fins a exhaurir places, es tramitaran a les oficines de la piscina municipal, en horari de 9 a 20 h. Per a més informació: 977 64 00 25 extensió 862, o al telèfon mòbil 667 688 014.

Foto: La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra ofereix un estiu més  cursos de natació. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This