Campanya de control de l’ús del casc de la Policia Local de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/5/2021

Del 17 al 23 de maig, la Policia Local de Torredembarra realitza una campanya de control del casc orientada a l’ús dels dispositius de seguretat passiva. Aquesta campanya institucional, es du a terme a tot Catalunya, en coordinació amb la resta de policies locals, Mossos d’Esquadra de Trànsit i el Servei Català del Trànsit.

Amb la fi de les restriccions de mobilitat comarcal, i l’arribada del bon temps, es previsible que s’incrementi la mobilitat dels motoristes. Les directrius genèriques a les policies locals de trànsit, circulació de vehicles i seguretat viària per a l’any 2021 prioritzen i intensifiquen la protecció dels col·lectius vulnerables com són els motoristes, ciclistes, gent gran i vianants. D’aquesta manera es considera prioritària la reducció de morts i ferits greus en el col·lectiu de motoristes.

La Policia Local de Torredembarra denunciarà la no utilització del casc homologat com a element de seguretat passiva en l’ús de la motocicleta i de ciclomotors. Es recorda l’obligatorietat d’immobilitzar el vehicle sempre que no s’utilitzi el casc homologat. Els agents de l’autoritat en funcions de vigilància i control de trànsit controlaran aquesta obligació i en denunciaran l’incompliment. Cal recordar que el conductor també és el responsable de la infracció en el cas que l’incompliment sigui de l’acompanyant.

Foto: El casc, en el punt de mira de la policia local torrenca. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This