Toni Cruz abandona Ciutadans i passa a ser regidor no adscrit a l’Ajuntament de Torredembarra

REDACCIÓ –  Torredembarra, 15/5/2021

El mal ambient regnant des de fa dies al grup municipal de Ciutadans de Torredembarra ha acabat provocant la marxa de Toni Cruz, fins ara portaveu, que ha decidit donar-se de baixa de la formació i mantenir, però, l’acta de regidor. La raó que dona Cruz per justificar aquesta maniobra és l’allunyament de Ciutadans del món municipalista, a més de discrepàncies amb membres de la junta territorial.

Segons el Diari de la República, el líder de la formació taronja a Torredembarra també addueix les discrepàncies amb els fins fa poc companys del grup municipal, Noelia González i Javier Ramírez, que han quedat paleses en els darrers plens municipals, en què no hi ha hagut disciplina de vot entre els tres edils, un conflictes que ha acabat a la Comissió de Garanties de la formació.

La marxa de Toni Cruz ha estat l’últim que hi ha hagut a la formació taronja a la demarcació i se suma a l’adeu de la regidora de l’Ajuntament de Cambrils, Patricia de Miguel, aquesta mateixa setmana i dels cinc regidors, que formaven el grup municipal de Vila-seca fins fa dues setmanes.

Foto: Toni Cruz és des de fa uns dies regidor no adscrit al ple municipal torrenc. / CAROL CUBOTA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This