Reobre el pàrquing de Lluís Companys i Torredembarra suma 400 places d’aparcament gratuït en superfície

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/5/2021

Aquest divendres, 14 de maig, al migdia, ha reobert l’aparcament públic de superfície gratuït de Lluís Companys i Torredembarra suma, d’aquesta manera, 400 places d’aparcament gratuït. La remodelació d’aquest pàrquing ha consistit en treballs d’aportació i compactació de runa neta d’obra civil, anivellament del terreny, asfaltat lleuger i pintura.

Recordem que les obres de millora del pàrquing de Lluís Companys, un dels aparcaments de superfície gratuïts que l’Ajuntament de Torredembarra té arrendats, van començar el 22 de febrer i havien de durar tres setmanes, però les inclemències meteorològiques van endarrerir les obres, que han consistit en aportació de runa neta d’obra civil de la brigada reciclada per poder fer explanacions, amb la qual s’ha aplanat i compactat el terreny, anivellant tota la rasant del punt d’accés. S’han mantingut el màxim d’arbres possible.

S’ha superat amb escreix la data prevista per a la reobertura i la raó que dona l’Ajuntament és que han volgut aprofitar el retard i fer-hi els treballs de pintura, que estaven previstos inicialment en una segona fase. D’aquesta manera, s’evitarà tornar a tancar l’espai una segona vegada.

Finalment l’empresa encarregada d’aquests treballs de pintura per la Regidoria de Via Pública i Manteniment els ha porta a terme aquesta darrera setmana i el pàrquing ha pogut reobrir un cop acabats. El pressupost total d’aquesta obra és de 27.000 euros.

Foto: Una imatge del nou aparcament en superfície de Torredembarra. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This