Torredembarra participa en la Magic Line, la iniciativa esportiva i solidària de l’Obra Social de Sant Joan de Déu

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/5/2021

Torredembarra s’ha adherit a la Magic Line, una iniciativa esportiva i solidària de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, a través de la Regidoria d’Esport i amb el suport i col·laboració del Club Excursionista Torredembarra. La Magic Line de Sant Joan de Déu té com a objectiu aquest any arribar a tot Catalunya, amb una caminada final que tindrà lloc el 13 de juny.

Què és la Magic Line?

La Magic Line és la caminada i la mobilització solidària de Sant Joan de Déu que neix amb la voluntat d’ajudar i acompanyar a qui més ho necessita. Famílies, amics, escoles, empreses i entitats formen el seu equip, es proposen un repte solidari, organitzen activitats per tal d’assolir aquest objectiu i caminen. El 100% del que es recapta es destina a diferents projectes socials de Sant Joan de Déu.

Més informació aquí.

Com es pot participar des de Torredembarra?

La Regidoria d’Esport i el Club Excursionisme Torredembarra han creat un equip principal: el Magic Team Torredembarra Excursionista i Solidària. Tots aquelles persones que hi vulguin participar han de formar un equip bombolla (bubbkes teams) i adherir-se aquí.

El codi quan es fa la inscripció per vincular-se a l’equip principal és:  Excursionisme Torredembarra. La inscripció té un cost de 20 euros per equip (grups de 2 a 6 persones). Aquest preu inclou assegurança, bufanda i banderola de la Magic Line.

El primer objectiu quan es crea un equip bombolla és marcar-se un repte econòmic a assolir que es pot aconseguir amb activitats diverses com ara venent marxandatge o fent una jornada de portes obertes amb activitats a preus populars si es tracta d’una entitat, comprant marxandatge de la pròpia Obra Social Sant Joan de Déu, etc., i participant el diumenge 13 de juny en la caminada que es farà en grups de sis, d’un recorregut de 10,5 km, pels voltants de Torredembarra (costa i interior). A tots els participants, se’ls lliurarà un avituallament amb totes les mesures de seguretat sanitària a mig recorregut que serà davant l’església de Sant Joan de Baix a Mar.  L’horari de sortida serà a les 9 hores, des de la plaça del Castell. També es poden fer donacions directes.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This