Cal Dània acollirà el taller ‘Com obtenir les teves pròpies llavors’

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/5/2021

Els horts ecològics de Cal Dània acolliran el proper 15 de maig el taller ‘Com obtenir les teves pròpies llavors’ que organitza la Regidoria de Sostenibilitat, amb la col·laboració de l’Associació Mediambiental La Sínia, dins del programa d’educació ambiental 2021 i en el marc de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) núm. 2 Fam zero.

Obtenir les nostres pròpies llavors, conservar varietats tradicionals, fer el nostre planter, són coses que ens donen molta satisfacció i ens fan ser més autosuficients. Aprendre quin és el moment òptim de recollir les llavors, com triar-les, quines són les espècies més fàcils de fer. També com s’han de conservar i com es pot fer planter amb elles. Tot això fet de manera molt pràctica i mantenint totes les mesures sanitàries pertinents.

El taller, obert al públic en general, es repetirà dues vegades al llarg del matí: de 9.30 a 11 hores i d’11.30 a 13 hores. Cal inscripció prèvia al correu: natura@riugaia.cat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This