Detinguts dos homes a Torredembarra aquest cap de setmana per delictes contra les dones

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/5/2021

La Policia Local de Torredembarra ha dut a terme dues detencions aquest cap de setmana, una amb motiu d’una ordre de cerca per un delicte d’agressió sexual i una altra per violència masclista.

La primera detenció es va produir dissabte, 8 de maig, a les nou de la nit, a l’avinguda de Francesc Macià. Agents de la Policia Local van detenir un home sobre el qual hi havia una ordre de cerca per part del jutjat de primera instància i instrucció del Vendrell per agressió sexual.

Unes hores més tard, al voltant de la una de la matinada de diumenge, van detenir un altre home, veí de Torredembarra, al carrer del Pont, per violència masclista, com a presumpte autor d’amenaces i agressions a la seva parella.

Foto: Un altre cap de setmana mogut per la policia local torrenca. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This