Es recullen més de 100 quilos de deixalles durant la Jornada de neteja del litoral de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/5/2021

Aquest dissabte, 8 de maig, ha tingut lloc una jornada de neteja del litoral torrenc, dins la campanya ‘Let’s Clean Up Europe 2021”, que ha comptat amb 40 participants, que han recollit 108,8 quilos de deixalles: 34,1 quilos de vidre, 19,7 de plàstic, 51,8 de rebuig i 3,2 de paper.

Es tracta d’una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. A Torredembarra s’emmarca dins del programa d’educació ambiental 2021 i s’inclou dins de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 12, destinat a la producció i consum responsables.

En aquesta ocasió, l’acció de neteja s’ha portat a terme de manera simultània en sis espais del litoral torrenc: Muntanyans (en dos indrets diferents), platja de Baix a Mar, dunes experimentals a la platja de la Paella, el Roquer i la platja del Canyadell. L’activitat ha estat organitzada per GETE-Ecologistes en Acció, GEPEC-Ecologistes de Catalunya i l’Associació Mediambiental La Sínia i ha comptat amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra.

Foto: Diferents espais del litoral torrenc han estat objecte d’accions de neteja. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This