Jornada de neteja del litoral de Torredembarra el 8 de maig amb motiu del ‘Let’s Clean Up Europe 2021’

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/5/2021

El proper dissabte 8 de maig, de 10 a 11.30 hores, tindrà lloc una jornada de neteja del litoral torrenc, dins la campanya ‘Let’s Clean Up Europe 2021”, acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

En aquesta ocasió, l’acció de neteja serà simultània en sis espais del litoral torrenc: Muntanyans (en dos indrets diferents), platja de Baix a Mar, dunes experimentals a la platja de la Paella, el Roquer i la platja del Canyadell. Les persones interessades a participar en aquesta iniciativa han d’enviar un correu a tarraco@ecologistesenaccio.cat indicant el nombre de persones i lloc triat. Places limitades d’acord amb les mesures COVID-19. Segons la participació, es podrien ampliar els espais de neteja.

L’activitat està organitzada per GETE-Ecologistes en Acció, GEPEC-Ecologistes de Catalunya i l’Associació Mediambiental La Sínia i compta amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra. S’emmarca dins del programa d’educació ambiental 2021 i s’inclou dins de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 12, destinat a la producció i consum responsables.

Foto: Diferents espais del litoral torrenc seran objecte d’accions de neteja. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This