‘Estalviem energia’, la nova exposició a Cal Bofill que es podrà visitar durant tot el mes de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/5/2021

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició “Estalviem energia”, a càrrec de GETE-Ecologistes en Acció, que es podrà visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, durant tot el mes de maig, amb un aforament màxim de 4 persones.

El model actual econòmic i social en el qual vivim es caracteritza per ser un model tecnològic, on l’energia és un recurs bàsic i molt necessari en el nostre dia a dia. La demanda d’energia va en augment i la seva tendència és continuar creixent. Aquesta situació pot comportar diversos problemes a l’hora de fer front als costos del consum energètic a la llar, així com en l’ús sostenible d’aquest recurs.

Per fer un consum sostenible energètic, l’exposició “Estalviem energia” informa sobre diverses formes d’estalviar energia a casa, ja sigui mitjançant un ús adequat dels electrodomèstics, realitzant auditories energètiques, reduint la potencia contractada o generant la mateixa electricitat, entre d’altres.

Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat del 2021 i és una de les actuacions emmarcada en l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 7 Energia neta i assequible.

Foto: Cal Bofill acull una nova exposició. / AJ TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This