Jordi Morera porta l’exposició ‘Trenkadís’ a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus

REDACCIÓ – Reus, 3/5/2021

L’artista torrenc Jordi Morera exposa des d’aquest dilluns, 3 de maig, fins el proper 16 de maig, a la sala central de la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus. Es tracta de l’exposició ‘Trenkadís’, que aplega una quarantena d’obres inspirades en el món de la lectura.

La mostra parteix d’imatges de la història de l’art en relació a la lectura, llibreries i llibres. “Pintores i pintors que van escollir com a tema central el llibre i/o lectura. És un tribut a Van Gogh, El Greco i Toulousse-Lautrec, entre d’altres. Compartint amb obres de pròpia creació”, explica Morera.

Foto: Una imatge de l’exposició de l’artista torrenc. / CEDIDA

El darrer vídeo

VÍDEO l Ja pots veure “Allavòrens…”, el documental sobre el passat de la Nou de Gaià

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This