El 10 de maig s’obre la preinscripció del Pla de Transició al Treball que ofereix l’Ajuntament de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/4/2021

La Regidoria d’Educació informa que del 10 al 21 de maig restarà obert el període de preinscripció per al curs 2021-2022 del Programa de formació i inserció – Pla de Transició al Treball, que ofereix l’Ajuntament de Torredembarra i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

El Pla de Transició al Treball s’adreça a nois i noies d’entre 16 i 21 anys, que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i volen formar-se en una professió. Té una durada d’un any acadèmic (de setembre a juny). Els mòduls que ofereix el Pla de Transició al Treball a Torredembarra són els d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, i auxiliar en muntatges d’instal·lacions elèctriques, aigua i gas.

Les persones interessades han de demanar cita prèvia al PTT Torredembarra (Institut Ramon de la Torre. Camí del Moro, 28-40.) al telèfon 977 64 39 35, de 9.30 a 14 h. En aquest espai es pot consultar el tríptic informatiu.

Foto: Les persones interessades han de demanar cita prèvia al PTT Torredembarra a l’Institut Ramon de la Torre. / INS RAMON DE LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This