L’Ajuntament de Torredembarra treu a licitació la instal·lació de punts d’accés wifi gratuït en espais públics

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/4/2021

L’Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació el subministrament i instal·lació de punts d’accés, manteniment i connexió a internet d’alta capacitat en l’àmbit del projecte WiFi4EU, que consisteix en donar servei de connexions puntuals i de qualitat en espais públics del municipi de manera gratuïta i oberta a tothom. El pressupost de sortida és de 22.385 euros (IVA inclòs) i el termini de presentació d’ofertes resta obert fins al 6 de maig. El termini per a la instal·lació dels punts d’accés wifi és d’un mes i el contracte preveu també tres anys de manteniment.

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha explicat que el desplegament wifi es durà a terme en edificis municipals i espais oberts que es consideren força concorreguts com són la Zona Esportiva Municipal i l’interior de l’edifici del Castell (seu de l’Ajuntament), plaça del Castell i aparcament de Mañé i Flaquer (que acull els dimarts el mercadet setmanal).

L’Ajuntament de Torredembarra va ser beneficiari de la primera convocatòria del projecte europeu WIFI4EU pel qual la Unió Europea atorga uns bons de 15.000 euros per a dur a terme el desplegament, uns bons que la Unió Europea farà arribar a l’empresa certificada com a instal·lador europeu que el municipi hagi assignat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This