L’aparcament de Lluís Companys s’acabarà finalment la primera setmana de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/4/2021

A molts veïns i veïnes de Torredembarra els ha estranyat que el pàrquing de Lluís Companys encara no s’hagi reobert, tot i que fa setmanes que s’han acabat els treballs d’adequació. S’ha superat amb escreix la data prevista per a la reobertura i la raó que dona l’Ajuntament és que han volgut aprofitar el retard i fer-hi els treballs de pintura, que estaven previstos inicialment en una segona fase. D’aquesta manera, s’evitarà tornar a tancar l’espai una segona vegada.

Finalment l’empresa encarregada d’aquests treballs de pintura per la Regidoria de Via Pública i Manteniment els portarà a terme la setmana vinent i el pàrquing es podrà reobrir un cop acabat. El pressupost total d’aquesta obra és de 27.000 euros. La capacitat de l’aparcament se situa al voltant de les 400 places.

Recordem que les obres de millora del pàrquing de Lluís Companys, un dels aparcaments de superfície gratuïts que l’Ajuntament de Torredembarra té arrendats,  van començar el 22 de febrer i havien de durar tres setmanes, però les inclemències meteorològiques van endarrerir les obres, que han consistit en aportació de runa neta d’obra civil de la brigada reciclada per poder fer explanacions, amb la qual s’ha aplanat i compact el terreny, anivellant tota la rasant a la rasant del punt d’accés. S’han mantingut el màxim d’arbres possible.

Queixes des de Torredembarra en Comú

Precisament aquest dilluns, 26 d’abril, Torredembarra en Comú, formació política sense representació al ple municipal, denunciava que “més d’un mes després de la data prevista per tal de tornar a obrir el pàrquing, encara està rodejat de tanques metàl·liques i a l’espera de ser pintada la zona d’aparcament, un temps on els usuaris han patit les incomoditats a l’hora de cercar aparcament.”

La formació critica que “més de 30 dies en els quals l’Ajuntament ni ha canviat els cartells indicatius a la senyalització ficada, ni ha donat cap explicació als vilatans de Torredembarra i encara menys als dels carrers propers.” “Seguim doncs veient com aquest equip de govern, oblida una de les primeres coses que hauria de fer. Donar explicacions i ser transparent. Torredembarra en Comú demana al regidor delegat així com al mateix batlle, que informi de forma immediata de les circumstàncies que envolten aquesta obra. També, ho faci de forma escrita als veïns i veïnes del voltant i fiqui plafons indicatius a les entrades de l’aparcament”, conclou el comunicat.

Foto: Una imatge actual de l’aparcament de l’avinguda de Lluís Companys. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This