Detinguts a Torredembarra dos joves per robatori amb força a l’interior d’un habitatge

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/4/2021

Agents de la Policia Local de Torredembarra van detenir aquest dilluns, 26 d’abril, a tres quarts de deu de la nit, dos joves com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior d’un habitatge del carrer del Cap de Blanes, on en aquells moments no es trobava cap dels seus habitants.

Dues patrulles policials es van desplaçar al lloc del fets alertats per un veí. Van trobar a l’habitatge els dos joves, un veí de Torredembarra i l’altre de Roda de Berà, una porta forçada i la casa regirada. Els detinguts portaven un ganivet, una palanqueta d’encofrador, dos tornavisos i guants.

Foto: Nova doble detenció de la Policia Local de Torredembarra. / AJ, TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This