Campanya de la Policia Local sobre distraccions al volant i semàfors a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/4/2021

Des d’aquest dilluns, 26 d’abril, i fins al 2 de maig, la Policia Local de Torredembarra realitzarà una campanya, coordinada en l’àmbit territorial català pel Servei Català de Trànsit, sobre distraccions al volant i l’incompliment de les obligacions indicades per un semàfor.

En aquest cas, serà una campanya orientada a controlar les distraccions ocasionades per la utilització del mòbil, l’aparell de ràdio del vehicle, dispositius GPS i altres aparells que ocasionen la pèrdua d’atenció permanent a la conducció. També es farà un control de les possibles infraccions comeses en l’incompliment de les obligacions indicades per un semàfor.

Amb aquesta i altres mesures, es pretén aconseguir un canvi cultural en la conducció, circulació i mobilitat dels ciutadans i les ciutadanes que ajudi a evitar d’incompliment d’aquestes normes bàsiques de trànsit, i conseqüentment es redueixi la sinistralitat viària.

Foto: Nova campanya de la Policia Local de Torredembarra per incompliments del codi de circulació. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This