Núria Gómez deixa la política local i el PP haurà de buscar un nou cap de llista a Torredembarra

JORDI SALVAT – Torredembarra, 16/4/2021

Primer moviment al panorama polític torrenc de cara a les eleccions locals del 2023. Concretament al Partit Popular. L’actual presidenta de la junta local i regidora durant vuit anys, Núria Gómez, segons ha declarat al Torredembarra Actualitat, ha decidit posar fi a la seva trajectòria en la política local, tot i que continuarà formant part de l’equip d’Alejandro Fernández a l’executiva de Catalunya i també a l’executiva provincial.

“És una decisió meditada des de fa temps. No és a cop calent. Ara em vull dedicar a l’associacionisme local. Vuit anys com a regidora crec que són molts i vull deixar temps perquè el partit es pugui preparar amb un nou equip per a les eleccions d’aquí dos anys i tornar a l’Ajuntament”, ha explicat Gómez al Torredembarra Actualitat. Actualment és presidenta l’Esplai Gent Gra de Torredembarra i d’AFAMMER-Catalunya, a més del Rotary Club Valls.

Gómez passarà ara a un segon pla fins que el proper juny o el setembre s’esculli la nova junta local torrenca del Partit Popular, que ella ha presidit els darrers anys. Després caldrà triar un nou o una nova cap de llista, que tindrà el repte de tornar el PP al ple municipal torrenc, un objectiu que Gómez veu factible. “El 2019 les eleccions van ser massa aviat i no havíem tingut temps d’explicar el nou projecte liderat per Pablo Casado. Si haguessin estat més tard hauríem obtingut representació”, afirma Gómez.

Vuit anys regidora

Els inicis polítics de Núria Gómez Granés els trobem a Unió Democràtica de Catalunya, on va ser màxima responsable d’Unió de Dones a la demarcació els anys noranta. El 2003 va tenir la seva primera experiència en política local com a número tres de la candidatura de l’Agrupació Democràtica, liderada per Maria Dolors Toda, formació que només va obtenir dos regidors.

Gómez va ocupar el segon lloc de la llista del PP liderada per José Oviedo el 2011 i llavors sí queva obtenir l’acta de regidora. Ha estat vuit anys regidora a Torredembarra. Del 2011 al 2015 va tenir responsabilitats de govern: regidora d’Ensenyament, presidenta Comissió d’Actes, regidora de Turisme, presidenta del Patronat Municipal i regidora de Joventut. El 2015 va encapçalar la llista popular, però va quedar a l’oposició i a repetir com a alcaldable el 2019, però el PP no va obtenir representació.

Des del 2015 fins al 2020 Gómez ha esta candidata al Senat d’Espanya per Tarragona i en les eleccions al Parlament aquest mes de març 2021 va ser número 4 per Tarragona. Des del 2015 és membre del Comitè Executiu Provincial de Tarragona i des de 2018, membre del Comitè Executiu de Catalunya.

Foto: Núria Gómez ha estat vuit anys regidora de l’Ajuntament de Torredembarra. / TDB

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This