L’espectacle de titelles ‘El monstre de colors’ es podrà veure a Torredembarra el 8 de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/4/2021

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’espectacle de titelles, música i colors El monstre de colors, adaptació teatral de l’obra d’Anna Llenas, dirigit a públic familiar, essent l’edat recomanada de 2 a 7 anys. Previst inicialment per al 7 de novembre passat, no es va poder dur a terme a causa de les restriccions per la Covid-19. Ara s’ha tornat a programar per al 8 de maig, a les 18 hores, al Casal Municipal.  L’espectacle és una producció de Tutatis i Transeduca.

El Monstre de Colors és una adaptació del conte d’Anna Llenas amb més de 300.000 còpies venudes i traduït a 16 idiomes. Un espectacle de titelles, música i colors per als més petits amb el que es viatja al món de les emocions i on es pot veure al monstre confós, content, confús, enfadat, trist, acovardit i enamorat; i al costat d’ell s’ordena i posa nom a cada emoció.

Les entrades ja es troben a la venda al preu de 4 euros la general i 3 euros la reduïda (per a menors de 12 anys, per a majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, discapacitats, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i persones beneficiàries de la renda mínima d’inserció i grups). L’aforament serà limitat i es guardaran les mesures Covid-19. Entrades a la venda aquí.

Foto: Un moment de l’espectacle que es podrà veure al Casal municipal. / TUTATIS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This