Campanya de donació de sang i plasma el proper 21 d’abril a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/4/2021

El Banc de Sang i Teixits del Departament de la Generalitat de Catalunya organitza, amb el suport de la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra, una campanya de donació de sang i plasma el proper dimecres, 21 d’abril, de 16.30 a 20.30 h. En aquesta ocasió, es farà a l’Espai Cultural Sala del Mar, passeig de Miramar, 132. Cal reservar hora aquí.

Qui pot donar plasma?

Per donar plasma s’han de complir els mateixos requisits que per ser donant de sang. Cal tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos, trobar-se bé de salut i, en el cas de les dones, no estar embarassada. A més, si has donat sang, has d’esperar sempre dos mesos per a la teva propera donació.

Tots els grups sanguinis són vàlids, tot i que el grup AB és el donant de plasma universal, compatible amb tots els receptors. Malauradament, només 3 de cada 100 persones a Catalunya són d’aquest grup.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This