Denunciat un veí per conduir sota els efectes de l’alcohol i causar desperfectes en diversos vehicles a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/4/2021

Agents de la Policia Local de Torredembarra han instruït diligències judicials contra un veí de la Torre per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa (0,97 mg/l en aire espirat) i per ocasionar desperfectes en diversos vehicles estacionats.

Els fets van succeir aquest dimarts, 6 d’abril, al voltant de dos quarts de vuit del vespre, a l’avinguda de Lluís Companys quan el vehicle causant va col·lidir amb un segon vehicle que es trobava estacionat però amb el seu conductor a l’interior. Aquest últim, en veure que l’infractor no s’aturava, tot i haver-li fet indicacions perquè ho fes, va decidir de seguir-lo.

Al carrer de la Muralla, l’infractor va col·lidir amb un tercer vehicle desplaçant-lo sobre la vorera com a conseqüència de l’impacte i posteriorment va continuar la fugida. Després d’estacionar el vehicle i veient que l’havien estat seguint, va continuar la seva fugida a peu fins a ser interceptat per agents de la Policia Local.

El conductor del vehicle envestit en primera instància havia alertat la policia en el moment de l’impacte i va mantenir el contacte telefònic mentre es produïa l’incident, el qual va esdevenir in itinere i per diversos carrers del centre del municipi, vulnerant la seguretat viària de forma continuada. Els agents van immobilitzar el vehicle, van retirar-li el permís de conduir a l’infractor i es van formalitzar les diligències per un delicte contra la seguretat viària.

Foto: La Policia Local de Torredembarra ha tingut aquest dimarts un vespre mogut. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This