VÍDEO l Toc de Silenci dels Armats de la Torre

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/4/2021

Els Armats de la Torre han hagut de suspendre per segon any consecutiu la seva participació en les diferents processons i via crucis per segon any consecutiu a causa de la pandèmia de Covid-19. Però els armats torrencs no han estat del tot inactius i, de bon matí, el Divendres Sant, es va poder escoltar el  Toc de Silenci, “el nostre homenatge a totes i cadascuna de les persones que han patit i estan patint aquesta pandèmia.” Ho podeu veure en aquest vídeo.

“La trompeta i els timbals sonen, però els armats restem immòbils, conscients de com ens hem sentit els darrers mesos”, piulaven els Armats de Torredembarra a les xarxes socials. També des de les setmanes prèvies a la Setmana els hem pogut veure en alguns establiments torrencs protagonitzant uns displays.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This