La deixalleria de Torredembarra disposarà d’un espai per a la reparació i intercanvi d’objectes que encara puguin ser útils

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/4/2021

La deixalleria de Torredembarra disposarà d’un espai d’emmagatzematge, reparació i intercanvi de productes i objectes que encara puguin ser útils, els quals es posaran a disposició d’entitats i persones pertanyents al tercer sector social o ambiental del municipi. Es tracta d’una prova pilot que si dona bon resultat el Consell Comarcal del Tarragonès proposarà fer extensiva a la resta de deixalleries i municipis que gestiona aquest ens.

La iniciativa d’aquest nou servei ha sorgit de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra a través de les al·legacions que va presentar al nou reglament d’ús i la gestió de les deixalleries que gestiona el Consell Comarcal i que ha estat  acceptada.

El regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, ha explicat que aquest servei es considera essencial de cara a les entitats del tercer sector en uns moments en que la pandèmia per la covid-19 ha donat lloc a un increment de situacions d’extrema precarietat. Davant d’aquest nou escenari social, es fa més necessari que mai considerar, quant sigui possible, els residus com a recursos abans de destinar-los  a plantes finalistes.

Cal recordar que la Regidoria de Sostenibilitat també disposa del servei gratuït de recollida a domicili de voluminosos reutilitzables amb finalitat social i que per a fer-ne ús es pot avisar a través de l’aplicació “Millorem Torredembarra”.

Foto: La deixalleria de Torredembarra és objecte d’una prova pilot. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This