Torredembarra vol captar fotògrafs, turistes aficionats a la fotografia i instagramers

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/3/2021

La Regidoria de Turisme impulsa un projecte fotogràfic per promoure la vila de Torredembarra com a espai d’interès per a fotògrafs, turistes aficionats a la fotografia i instagramers. Aquesta iniciativa es posa en marxa amb l’edició de fitxes tècniques de sis punts d’interès fotogràfic de Torredembarra, tots ells relacionats amb el litoral, que es posaran a l’abast del públic en general aquesta Setmana Santa a través de la pàgina web www.turismetorredembarra.cat, així com la realització d’un seguit de tallers fotogràfics gratuïts que es duran a terme els mesos d’abril, maig i juny.

Aquests primers sis punts d’interès fotogràfic escollits són el far i els relacionats amb la fauna i la flora de l’Espai Natural dels Muntanyans: el fonoll marí, el martinet, els Muntanyans, el lliri de mar i els dragons. Cada fitxa inclou la informació necessària per realitzar la fotografia.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que amb la difusió d’aquest material fotogràfic es vol promoure que fotògrafs, turistes, instagramers i amants de la fotografia en general comparteixin també a través de les xarxes les seves imatges de Torredembarra i esdevinguin ambaixadors del municipi.

Per donar impuls a aquesta iniciativa, s’han preparat uns tallers fotogràfics gratuïts i en grups reduïts que seran impartits pel fotògraf naturalista Ferran Aguilar. El calendari és el següent:

11 d’abril. 1 – Fotografia de paisatge amb la utilització de filtres al Roquer. De 9 a 13 h.

25 d’abril. 2 – Macrofotografia creativa de flors als Muntanyans. De 9 a 13 h.

9 de maig. 3 – Fotografia nocturna al Far. De 18.30 a 21.30 h.

23 de maig. 4 – Fotografia de carrer al centre històric. De 9 a 13 h.

6 de juny. 5 – Fauna del Roquer. Macrofotografia. De 9 a 13 h.

20 de juny. 6 – Flora litoral als Muntanyans. Macrofotografia. De 17.30 a 21 h.

Les inscripcions per als tallers d’abril ja estan obertes, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, a l’Oficina de Turisme, al telèfon 977 64 45 80 o al correu electrònic turisme@torredembarra.cat La inscripció prèvia és obligatòria i els requisits per a participar als tallers és disposar de coneixements bàsics de fotografia, càmera sense mirall i bridge, trípode i filtres de densitat neutra.

Foto: A Torredembarra es poden captar imatges com aquesta. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This