Les platges de Torredembarra es posen a punt per la Setmana Santa

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/3/2021

L’Ajuntament de Torredembarra ja treballa per tenir les platges a punt per als propers dies de Setmana Santa, durant els quals ja es disposarà d’un mínim de serveis, entre aquests el de socorrisme.

El Servei de Prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme, coordinat per la Policia Local, estarà operatiu de Dijous Sant (1 d’abril) a Dilluns de Pasqua (5 d’abril), d’11 h a 18 hores a les platges urbanes de la Paella i Barri Marítim, fins a Cal Bofill (Centre d’Activitats Mediambientals) i estarà integrat per 2 socorristes i 1 coordinador. El sistema de vigilància es durà a terme amb patrulles dinàmiques, sense torre de control, que no és necessària atesa la baixa densitat de persones dins l’aigua que hi ha en aquests dies de l’any.

El punt central de coordinació serà el mòdul de socorrisme, situat al Barri Marítim. Donat que és un servei preventiu de Setmana Santa, es recomana a les persones usuàries molta prudència a l’hora d’iniciar el bany i fixar-se bé en les indicacions de les banderes de l’estat de la mar, i davant de qualsevol dubte consultar als socorristes.

A més, hi ha instal·lades un total de nou passeres d’accés a les platges de la Paella i el Barri Marítim i es du a terme la neteja mecanitzada de la sorra.

Mesures Covid-19

Cal fer especial esment a les mesures de seguretat sanitària que s’han de seguir com mantenir les distàncies, grups bombolla i ús de la mascareta per accedir a la platja i passejar-hi. També cal tenir present que a partir d’aquest 26 març, les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social en espais públics tancats es limitaran a un màxim de quatre persones, excepte que siguin tots convivents, i en espais privats no es permetran reunions si no són tots convivents). Les trobades a l’aire lliure amb persones de contacte habitual estan limitades a un màxim de 6 persones. En tot cas, s’han de dur a terme amb mascareta i distància física.

La Policia Local de Torredembarra tornarà a disposar aquesta Setmana Santa d’un dron de vigilància durant els dies i hores de màxima afluència pel control del compliment de les mesures per la Covid-19, reunions, concentracions, venda ambulant, etc.

Foto: Les platges comptaran aquesta Setmana Santa amb un mínim de serveis. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This