La reserva de carrers de la piscina municipal de Torredembarra es podrà fer a través de l’aplicació de mòbil Reservaplay

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/3/2021

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra posarà en marxa a partir d’aquest proper mes d’abril la reserva de carrers de la piscina municipal a través de l’aplicació Reservaplay. Es tracta d’un sistema que a través d’una aplicació permet portar un control exhaustiu i sempre actualitzat, via web i mòbil, de la situació dels espais susceptibles de llogar o cedir en ús, independentment de l’horari de treball del personal de l’equipament. Tot plegat, suposa una optimització de l’ús dels espais, ja que l’aplicació permet tenir la informació immediata de la seva situació (si està lliure o ocupat).

La reserva via web es pot fer clicant aquí

Via telèfon mòbil, cal descarregar l’aplicació a:

APP Android

APP iOS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This