La Policia Local reparteix 2.300 mascaretes a les escoles i instituts de Torredembarra per celebrar els 30 anys d’educació viària

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/3/2021

La Policia Local commemora enguany els 30 anys d’Educació Viària a les escoles i instituts de Torredembarra. Per celebrar aquest fet, aquesta setmana es repartiran 2.300 mascaretes higièniques reutilitzables i certificades a les diferents escoles de Torredembarra entre 1r i 6è curs, així com a les classes de l’1r i 2n d’ESO en què s’imparteix alguna jornada als instituts.

L’educació viària va entrar per primera vegada a les escoles del municipi el curs 1991-1992 de la mà de la Policia Local de Torredembarra i any rere any s’ha anat ampliant el nombre d’alumnes als quals va dirigida.

Foto: Jesús Molné, un dels “professors” d’educació viària amb la mascareta. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This