Nova incorporació a l’Ajuntament de Torredembarra dins del programa de suport de dones en situació d’atur

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/3/2021

L’Ajuntament de Torredembarra ha incorporat recentment al Departament de Recursos Humans una nova persona que realitza tasques administratives, dins de la línia Dona del Programa Treball i Formació, que es dirigeix al col·lectiu de dones en situació d’atur, per un període de dotze mesos.

La subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu per a facilitar aquesta inserció laboral ha estat de 19.221,96 euros, xifra que inclou també accions de formació.

Aquesta nova incorporació ve a sumar-se a les vuit persones que treballen des de finals de l’any passat a l’Ajuntament de Torredembarra dins de diferents programes gestionats per la Generalitat de Catalunya i el programa de subvencions de la Diputació de Tarragona per a la reactivació ocupacional i econòmica del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès derivada de la Covid-19.

Foto: Nova incorporació a la plantilla del consistori torrenc. / TDB

Share This