La Residència Pere Badia celebra dos nous centenaris i ja suma quatre avis que han superat els cent anys

Aquesta setmana la Fundació Pere Badia ha tingut una doble celebració de dos residents que han arribar als cent anys. Aquest divendres arribava a aquesta xifra la Paquita Llauradó i dijous la protagonista va ser Florencia Galán, que va els va complir el 25 de desembre però es va posposar la celebració per les mesures restrictives de la Covid-19 imposades llavors.

Per part del director, sotsdirectora i altres professionals s’ha fet entrega de la medalla centenària de part de la Generalitat de Catalunya i de la placa commemorativa per part de la Fundació. Les dues han gaudit una estona amb companyia de la seva família.

D’aquesta manera, la Residència Pere Badia compta amb quatre avis centenaris. A més de la Florencia Galán i la Paquita Llauradó, també hi ha la Pilar Ramos i el més gran, en Miquel Masip, que el 5 d’abril complirà 101 anys. I el proper 4 de juny en podrien haver ja 5, un fet sense precedents a la residència torrenca.

Foto: En la imatge de dat, la Florencia Galán i, a baix, la Paquita Llauradó. / FPB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This