La Regidoria de Joventut de Torredembarra presenta les activitats juvenils de Setmana Santa

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/3/2021

La Regidoria de Joventut presenta les activitats juvenils de Setmana Santa per als dies 29, 30 i 31 de març i 1 d’abril,  de 17 a 20 hores, a l’Espai Jove de Torredembarra, dirigida a joves de més de 12 anys, i amb totes les mesures de seguretat sanitària. Les inscripcions són gratuïtes i s’obriran el proper 15 de març.

El regidor de Joventut, Guillem Pujol, ha explicat que després de tants mesos d’activitats en línia o activitats limitades degut a les restriccions de la Covid-19, i tenint en compte la necessitat d’alleujar el jovent amb un calendari engrescador i social, en aquesta ocasió es presenta un programa amb activitats més dinàmiques i divertides: torneig de PlayStation (FIFA 20), torneig de ping-pong, sessió de rap i coreografia al carrer.

Les places són limitades i es prioritzarà el jovent empadronat a Torredembarra. El formulari d’inscripció es troba a la pàgina web en el següent enllaç http://ow.ly/W62l50DUY42. Una vegada emplenat, s’ha d’enviar per correu electrònic a pij@torredembarra.cat. Més informació al telèfon 616 021 115.

Foto: Una imatge del PIJ de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This