El Centre d’Estudis Sinibald de Mas publica el seu Recull de treballs 20

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/3/2021

El Centre d’Estudis Sinibald de Mas ha publicat el seu Recull de treballs 20 i els socis i sòcies ja el poden anar a buscar per la Llibreria Miquel. També en aquest establiment i a la Llibreria Àgora es pot comprar el llibre ja és aquí.

Els treballs d’aquesta nova entrega del Recull de Treballs són: Pachygrapsus maurus (Lucas, 1846), una petita joia de les nostres costes, de Pere Abelló i Sala; Barrera! Els peatges de gresca, de Jordi Suñé Morales; Lluís Icard: Les incògnites sobre la persona de l’Icard que va ser poeta, de Jordi Guasch Gómez; La casa modernista de Ca Domingo i la cisterna de l’era de Ca Dalmau de l’Argilaga, de Marc Dalmau Vinyal; La trama urbana de Torredembarra, ara fa cent anys, de Joaquim Nolla Aguilà; La botiga de la cooperativa de Baix a mar, de Gabriel Comes Nolla; Les postals de felicitacions de la primer meitat del segle XX, de Gabriel Comes Nolla; Fàbrica d’Espardenyes Espina (1919-1959); Lluís Català Massot; Henriksen España S.a., una fàbrica de barques de competició a Torredembarra. (1983-1992), de Lluís Català Massot; i “La papelera del Gayá”, de Lluís Brulles Eneriz.

Podeu veure un vídeo de presentació dels autors AQUÍ.

Foto: Portada i contraportada d’aquest Recull de Treballs 20. / SINIBALD DE MAS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This