El Casal d’infants de Setmana Santa de Torredembarra obre inscripcions

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/3/2021

La Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Torredembarra obre inscripcions al nou Casal de Setmana Santa per a infants de 3 a 12 anys (de P3 a 6è), que tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de març i 1 d’abril, a la Sala Gran del Casal Municipal. Aquests any el casal està dedicat a la música i aquests dies els infants podran viatjar a través diversos estils musicals amb unes activitats que es duran a terme, sempre que sigui possible, a l’exterior i amb totes les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19: grups reduïts,  mascareta, gel  i  desinfecció d’espais. També es disposa de servei de vetlladora per a infants amb necessitats especials.

Les inscripcions són limitades i es prioritzaran els infants empadronats a Torredembarra. Es poden formalitzar a:  www.viulleure.cat

Més informació al telèfon 722.851.002 i a l’adreça electrònica torredembarraviulleure@gmail.com.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This