El barri de Sant Jordi Torredembarra compta amb un nou parc de salut

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/3/2021

La Regidoria de Via Pública i Manteniment de l’Ajuntament de Torredembarra ha condicionat recentment la zona verda dels carrers del Gladiol, Viola i Gerani, on s’han instal·lat cinc elements de fitnes: bicicleta, el·líptica, robatori doble, gir cintura i patins. Es tracta d’una nova actuació del consistori torrenc al barri de Sant Jordi.

Aquests elements s’han adquirit i instal·lat per un import de 2.565,20 euros, a través de l’Acord marc de subministrament de parcs infantils i mobiliari urbà de l’Associació Catalana de Municipis.

A més, la Brigada Municipal ha delimitat l’espai amb una vorera i amb els corresponents rebaixos per a vianants i ha tret el paviment gastat i una cistella de bàsquet en desús que es trobaven en aquesta zona i s’han sembrat llavors naturals de gram i altres espècies.

Foto: Una imatge de de la zona verda dels carrers del Gladiol, Viola i Gerani, / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This