L’ANC de Torredembarra anima a trucar a militants d’ERC, Junts o la CUP per fer-los pactar a la Generalitat

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/3/2021

L’ANC de Torredembarra impulsa una campanya que vol fer que els partits independentistes arribin a un pacte de govern a la Generalitat de Catalunya. L’entitat anima als seus membres i simpatitzants a trucar durant tot aquest dimecres, 10 de març, als “militants d’ERC, Junts o la CUP de Torredembarra que coneguin.”

També demana publicar-ho a les xarxes socials amb l’etiqueta #trucaindependència. Recordem que les tres formacions sumen 74 escons al Parlament de Catalunya, que representa la majoria absolta de la cambra.

El darrer vídeo

Ja podeu veure el tràiler del documental ‘Patriarcado el organismo nocivo’, codirigit pel torrenc Albert Sanfeliu

Hemeroteca

Tweets recents

Share This